OVER ONS

An Ravestijn

Apotheker-Titularis

Andrea Mareen

Assistent-Apotheker

Wouter Robbroeckx

Apotheker

An Ravestijn is sinds 1996 afgestudeerd als apotheker aan de Universiteit Antwerpen. Gedurende 10 jaar is zij adjunct apotheker geweest te Oelegem. Op 1 januari 2007 kwam haar droom uit: een eigen apotheek beheren. Met de beste zorgen heeft zij de apotheek omgevormd tot wat ze vandaag is: een succesvolle apotheek waar je als klant graag terugkomt en met een keuze uit een heel groot assortiment, ook veel bio-merken.

An Ravestijn is zelf sinds heel wat jaren een zeer intensieve sporter. Voornamelijk hardlopen en sinds 2016 triathlon zijn haar passies. Hieruit is de interesse in begeleiding en advies voor sporters gegroeid. Apotheek Ravestijn uit Brasschaat mag als ervaringsdeskundige en vanuit expertise voor begeleiding van sporters dé Sportapotheek worden genoemd.

Andrea is sinds 1990 assistente in deze apotheek. Elke bereiding is voor haar mogelijk. Met de beste zorg maakt ze dit voor jullie klaar. Ze geeft je het beste advies en gedetailleerde uitleg over gelaatscrèmes of lichaamscrèmes. Met andere kwaaltjes kan je evengoed bij haar terecht. Tennis is haar passie en ook Andrea kan je als sporter begeleiden.

UW VOORDELEN

We hebben ons verdiept in het maken van medicatieschema’s en verpakken de medicatie zelfs voor u per dagdosis, IMV (Individuele Medicatie Voorbereiding) genoemd. Sinds januari 2017 bezitten we een IMV-robot die ons hierbij helpt. Vanuit onze visie van persoonlijke begeleiding van onze klanten, maken we hierin een enorm verschil. Vraag ons om advies.

We zorgen voor regelmatige bijscholingen en extra academische vormingen zodat elke medewerker ten allen tijde de juiste en nieuwe product- en medicatie-kennis heeft. Zowel voor de klassieke geneesmiddelen als voor de verzorgende producten als cosmetica bezitten we de nodige uitgebreide expertise.

Bij Apotheek Ravestijn staat de klant centraal. Door blijvende communicatie tussen onze patiënten, de behandelende artsen, verpleegkundigen en zorgcentra staan we garant voor optimaal advies en kwaliteitszorg. Apotheker An Ravestijn en haar team werken zeer laagdrempelig waardoor u werkelijk met elke vraag bij ons terecht kan.

We zijn een hecht team dat zich samen inzet om te streven naar 100 % tevreden klanten. Een luisterend oor, empathie en betrokkenheid bij het welzijn van onze klanten bewijzen we elke dag weer. Samen met vooruitstrevende technologie geeft dit de perfecte mix voor een intense begeleiding van uw specifieke situatie en gezondheid.